På Brobyskolerne stræber vi hver eneste dag efter at levere den bedst mulige børnehave, den bedst mulige undervisning og det bedst mulige fritidstilbud til alle børn.

Brobyskolerne er en folkeskole, der dækker hele postnummeret 5672 Broby. Vi er en folkeskole med 3 afdelinger. Vi har en børnehave i Allested-Vejle, der hedder Broholm Børnehave. Vi har en skole i Allested-Vejle for elever, der går i 0.-6.klasse. I Brobyværk har vi ligeledes den største skole med elever fra 0.-9.klasse og en specialklasserække. I kan læse mere indgående om vores 3 afdelinger her på hjemmesiden.

Fællesskab:
På Brobyskolerne er et stærkt fællesskab fundamentet for, at vi lykkes med at udfordre alle elever optimalt. Alle børn har ret til at blive set og hørt, således de får plads til at vokse, som mennesker.

Faglighed:
Alle børn/elever skal blive så dygtige, som de kan. Derfor møder eleverne på Brobyskolerne engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der skaber et trygt læringsmiljø for den enkelte.

Forskellighed:
På Brobyskolerne er forskellighed en styrke hos børn og voksne. Vi kan noget forskelligt, og det skal vi udnytte til at blive så dygtige som muligt

På Brobyskolerne står døren åben:

  • Indtil ledelsen – vi tror på, at vi udvikler vores skole, når vi er tilgængelige for dialog.
  • Ind i klasserne og imellem vores almen og specialklasser. Børn har ret til at være en del af vores fællesskab
  • Indtil medarbejderne – vi tror på, at vi laver bedre skole, når vi er i dialog med dig.
  • Ud til verden, da vi vægter den internationale dimension højt.

Skole-Hjem samarbejde:
Et tæt og gensidigt forpligtende samarbejde mellem forældre og Brobyskolerne er afgørende for at skabe en god børnehave, skole og SFO for alle børn på Brobyskolerne.
For at kunne skabe de bedste rammer for dit barns faglige og sociale udvikling, så er det en forældreopgave at:

  • Dit barn møder udhvilet op på Brobyskolerne
  • Dit barn har en sund og nærende madpakke med i skole, der giver energi til en hel dags læring, leg og fællesskab. Hvis du, som forældre har brug for en håndsrækning til den sunde madpakke, så kan du finde råd og vejledning her: https://altomkost.dk/materialer/publikation I børnehaven har vi en god madordning.
  • Dit barn møder op med et opdateret penalhus, skoletaske, idrætstøj og skiftetøj

Du er altid velkommen til mig, hvis du ønsker at vide mere om Brobyskolerne? Jeg kan træffes på tlf. 72533872 eller på soeuh@fmk.dk

De bedste hilsner
Søren Hansen
Skoleleder